Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Kinderkorting

Ontdek de schoonheid van Aruba en geniet bij Eagle Beach! Incl. vlucht en optioneel ontbijt

Brickell Bay Beach Club & Spa Boutique Hotel
Eagle Beach, Oranjestad, Aruba bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1509,87
totaal: 3052,19 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek de schoonheid van Aruba: 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18 of 20 dagen in de Caribische zon incl. vlucht en optioneel ontbijt

Daar lig je dan, met een heerlijke cocktail, voetjes in het witte zand, genietend van de eeuwige zon op Aruba! Zie je het al voor je? Aruba is dé plek voor jouw volgende vakantie. Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden, het hele jaar door, kan je zelfs in de wintermaanden nog een fijn kleurtje opdoen. Je verblijft in Brickell Bay Beach Club & Spa Boutique Hotel. Je verblijf is op steenworp afstand van het strand en beschikt over een prachtig zwembad. Het is een kleine 10 minuten rijden naar het centrum van de hoofdstad, Oranjestad. Een auto huren op Aruba is erg handig om meer van het eiland te zien, en is dus ook zeker aan te raden. Zo kun je makkelijker op prachtige plekken komen als The Natural Pool, De Hooiberg, Arikok National Park en nog veel meer!

Verre reizen
8 t/m 11, 13, 15, 17 of 19 dagen
Kinderkorting

Ontdek de schoonheid van Aruba en geniet bij Eagle Beach! Incl. vlucht en optioneel ontbijt

Brickell Bay Beach Club & Spa Boutique Hotel
Eagle Beach, Oranjestad, Aruba bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16, of 18 overnachtingen o.b.v. Logies
  • Retourvlucht naar Aruba vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief dagelijks ontbijt(buffet)
  • Aan het strand gelegen!
  • Tip: huur een auto om zo veel mogelijk van Aruba te zien
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Waarom Aruba?

Arikok National Park:
Arikok National Park is een prachtige plek op Aruba die je zeker moet bezoeken. Het park beslaat bijna 20% van het eiland en zit vol met indrukwekkende natuur en historie. Je kunt er wandelingen maken langs mooie rotsformaties, bijzondere planten en zeldzame dieren. Ook vind je er grotten met tekeningen van de Arawak Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Aruba. Daarnaast zijn er stranden zoals Dos Playa waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht. Arikok National Park is de perfecte plek om te genieten van de natuur van Aruba!

Bezoek de dieren van Aruba:
Aruba heeft een aantal parken op het eiland speciaal toegewijd aan haar prachtige dieren. Er is dus genoeg keuze als je naar een park toe zou willen!

  • Philip's Animal Garden: Het dierenopvang en -reddingscentrum waar je verschillende exotische dieren kunt zien en leren kennen. Ze bieden rondleidingen en je kunt de dieren zelfs voeren.

  • The Butterfly Farm: Een mooie plek waar je omringd wordt door kleurrijke vlinders. Hier leer je alles over het leven van vlinders, van ei tot rups tot volwassen vlinder.

  • Donkey Sanctuary Aruba: Bezoekers kunnen in dit opvangcentrum de ezels van dichtbij zien, ze voeren en meer leren over de geschiedenis en verzorging van deze dieren op Aruba.

  • Ostrich Farm: Op deze boerderij kun je struisvogels van dichtbij bekijken en alles leren over deze fascinerende vogels. Er zijn rondleidingen beschikbaar en je kunt de struisvogels ook voeren.

Natural pool:
The Natural Pool, ook bekend als "Conchi", is een van de meest unieke en mooie plekken op Aruba. Deze natuurlijke rotsformatie creëert een soort "zwembad", omgeven door ruige vulkanische rotsen. Het ligt in het Arikok National Park en is alleen te bereiken met een terreinwagen of na een stevige wandeling, dat maakt het juist zo'n bijzondere bestemming! Het water is helder en rustig, perfect om in te zwemmen en snorkelen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Brickell Bay Beach Club & Spa Boutique Hotel
J.E. Irausquin Blvd 370,
Eagle Beach, Aruba
Kaart
J.E. Irausquin Blvd 370, Eagle Beach, Aruba
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Brickell Bay Beach Club & Spa Boutique Hotel ligt direct aan het strand en is daarmee de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie. Het helderblauwe water nodigt je uit om te gaan zwemmen in een kalme baai. Ga lekker relaxen op het strand of neem een frisse duik in het buitenzwembad. Kortom, er zijn altijd nieuwe activiteiten te ontdekken. De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens een geweldig verblijf. Maak een duikexcursie om de natuurlijke riffen van Aruba te ontdekken die boordevol kleurrijke zeedieren zitten, of volg een pittige fitnessles op het strand en geniet tegelijkertijd van de prachtige zonsopgang.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Balkon of terras met zitje
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Lobby
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Koningin Emmabrug

Bezienswaardigheden
Koningin Emmabrug

Het feit dat deze brug over de Sint Annabaai de enige drijvende houten brug ter wereld is, maakt hem op zijn zachtst gezegd zeer bijzonder. Deze pontonbrug of liefkozend door de inwoners benoemde pontjesbrug, drijft op 16 pontons. Als er een boot door de Sint Annabaai moet, wordt de motor in werking gesteld en wordt iedereen per veerpont naar de overzijde gebracht.

Handelskade

Bezienswaardigheden
Handelskade

De Handelskade in de wijk Punda is het meest bekende en gefotografeerde plekje van Curaçao of Kòrsou zoals het door de inwoners wordt genoemd. De prachtig gekleurde in Hollandse koloniale sfeer gebouwde geveltjes brengen je direct in Caribische sferen.

Drijvende Markt

Tours & activiteiten
Waaigat

Om de hoek van de Handelskade in het Waaigat aan de Sha Caprileskade vind je de drijvende markt. Verschillende bootjes aan deze kade brengen de heerlijkste groente en fruit vanuit Venezuela naar Curaçao.

Wandelen door Scharloo

Wijken
Scharlooweg

Scharloo is een prachtige wijk in Willemstad met gerestaureerde eind 19e-eeuwse elegante herenhuizen in Italiaanse stijl, maar in Antilliaanse kleuren.

Duiken en snorkelen

Waterparken
Pletterijweg

Curacao is niet alleen mooi boven water, ook onder de waterspiegel is van alles te zien. Prachtige koraalriffen, kleurrijke vissen, bijzondere sponzen, de lijst is groot. Voor een groot gedeelte van de zuidkust van Curacao ligt het Curacao Underwater Park. Dit is een beschermd natuurgebied, waar je de mooiste duiktochten kunt maken.

Jan Thiel Beach

Stranden
Jan Thiel Beach

Jan Thiel beach is vooral bekend onder de Nederlanders. Op dit strand is werkelijk alles te vinden wat je maar nodig hebt. Diverse restaurants en snackbars. Van betaalbaar tot vrij prijzig.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 15% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro