Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern boutique hotel in Parijs incl. ontbijt

Hôtel Ami
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
195,-
totaal: 430,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 38 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een verblijf in de romantische stad Parijs in een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip incl. ontbijt

Stap in de romantiek van Parijs met een betoverend verblijf bij Hôtel Ami, de ideale thuisbasis in de stad van liefde. Gelegen in een levendige buurt, is Hôtel Ami de perfecte startplek om de wonderen van Parijs te verkennen. Het hotel ligt op loopafstand van bekende bezienswaardigheden zoals de Notre-Dame, het Louvre en de Jardin du Luxembourg. Of slenter door de charmante straatjes van de wijk Saint-Germain-des-Prés, bekend om zijn kunstgalerieën, boekwinkels en cafés. Bij Hôtel Ami wordt je verwelkomd in een sfeer waar comfort en elegantie hand in hand gaan. De kamers, met hun moderne inrichting en een vleugje Parijse charme, zijn ontworpen om je een oase van rust te bieden na een dag vol ontdekkingen. Elke kamer is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen, waaronder een comfortabel bed, een luxe badkamer, gratis WiFi, en een flatscreen-tv. Hôtel Ami is niet zomaar een hotel, het is een ervaring die je onderdompelt in de essentie van Parijs.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Modern boutique hotel in Parijs incl. ontbijt

Hôtel Ami
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een modern hotel in het hartje van Parijs!
  • Het hotel ligt op 200 meter van het metrostation
  • Bezoek Sacré-Cœur voor een prachtig uitzicht over Parijs
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Haal macarons bij Ladurée
Tips voor je verblijf in Parijs

De Eiffeltoren
De Eiffeltoren, ontworpen door Gustave Eiffel, is zonder twijfel het meest iconische symbool van Parijs en een van de meest herkenbare structuren ter wereld. Met zijn hoogte van 324 meter was de Eiffeltoren tot 1930 het hoogste door mensen gemaakte bouwwerk ter wereld. Vandaag de dag trekt het jaarlijks miljoenen bezoekers, waardoor het een van de meest bezochte betaalde monumenten ter wereld is. Je kunt de toren op verschillende niveaus verkennen. De eerste twee niveaus zijn zowel per lift als via de trap bereikbaar, terwijl het hoogste niveau, de top, alleen per lift bereikbaar is. Naast het adembenemende uitzicht, biedt de Eiffeltoren ook restaurants op de eerste en tweede verdieping. Het blijft een must-see voor iedereen die Parijs bezoekt, en biedt een onvergetelijke ervaring die de essentie van de stad belichaamt.

Rondvaart over de Seine
De Seine is een van de grote rivieren van Frankrijk, die door het hart van Parijs stroomt en de stad in een betoverende ambiance hult. Rondvaarten op de Seine zijn een iconische manier om de stad van de liefde te ervaren. Deze boottochten bieden een uniek perspectief op de Parijse architectuur en de vele historische monumenten langs de oevers. Tijdens een rondvaart zie je onder andere de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre-Dame en vele andere bezienswaardigheden. Naast toeristische rondvaarten wordt de Seine ook gebruikt voor openbaar vervoer met de Batobus, een hop-on-hop-off dienst die je langs de belangrijkste attracties van Parijs brengt.

Bezoek Montmartre
Montmartre is een historische wijk die bekend staat om zijn bohemien sfeer en artistieke erfgoed. Deze charmante buurt ligt op een heuvel en biedt een van de mooiste uitzichten over de stad. Het hart van Montmartre is de Place du Tetre, een plein dat nog steeds bruist van de kunstenaars die hun werk tentoonstellen en verkopen. Het is een plek waar je kunt dwalen langs de vele kraampjes en misschien zelfs een origineel kunstwerk als aandenken kunt kopen. De wijk staat ook bekend om zijn pittoreske straatjes, steile trappen en verborgen tuinen, die een gevoel van tijdloze charme en romantiek uitstralen. Het is een plek waar je gemakkelijk kunt verdwalen in de sfeer van het oude Parijs, ver weg van de drukte van de stad.

Hôtel Ami
7, rue du général Beuret,
Parijs, Frankrijk
Kaart
7, rue du général Beuret, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Ami is gunstig gelegen in het bruisende hart van de stad Parijs, dichtbij diverse toeristische attracties en winkelgebieden. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt in de ontbijtzaal. Ook is er een gezellige lounge waar je kunt ontspannen met een drankje. De kamers zijn zorgvuldig ingericht en voorzien van comfortabele bedden, een eigen badkamer met douche en/of bad, toilet en wastafel, een flatscreen-tv en gratis Wi-Fi. Het hotel ligt in een typisch Parijse wijk met een dorps karakter. In de omgeving vind je tal van winkels, restaurants en cafés. Met de metro, die op loopafstand van het hotel ligt, ben je snel in het centrum van Parijs met al haar bezienswaardigheden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 29,00 per dag, vooraf reserveren
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Terras met zitje
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 29,00 per dag, vooraf reserveren

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro