Minicruise
Kerstmarkten
Kerstcruises
3 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Minicruise langs de betoverende Rijnvallei in kerstsfeer van Keulen naar Rüdesheim en Koblenz o.b.v. volpension of all-inclusive

DCS Amethyst Classic
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
259,-
totaal: 550,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Advent op de Rijn: 3-daags verblijf aan boord van de DCS Amethyst Classic o.b.v. volpension of all-inclusive en bezoek Keulen, Rüdesheim en Koblenz

Stap aan boord van de DCS Amethyst Classic voor een betoverende reis met unieke feel-good-momenten en pure ontspanning tijdens "Advent op de Rijn"! Vertrek vanuit het bruisende Keulen en laat je meevoeren langs de betoverende Rijnvallei naar de sfeervolle steden Rüdesheim en Koblenz. Terwijl de winterse landschappen aan je voorbij trekken, omhult de geur van glühwein en kerstkransjes het schip. Stap aan wal in Rüdesheim en verken de gezellige Drosselgasse. Vervolg je reis naar Koblenz, waar je wordt verwelkomd door de prachtige kerstversiering van de oude binnenstad en de sfeervolle kerstmarkten op de historische pleinen. Proef lokale lekkernijen, bewonder ambachtelijke kunstwerken en geniet van live muziek terwijl je de feestelijke sfeer opsnuift. Keer terug naar het comfort van de DCS Amethyst Classic en laat de magie van de Rijn je betoveren terwijl je geniet van heerlijke maaltijden en entertainment aan boord. Een reis om nooit te vergeten, waarbij je de adventsperiode op een unieke en onvergetelijke manier beleeft!

Onze meest gewilde kerstcruises zijn nu al beschikbaar om te boeken!

Minicruise
Kerstmarkten
Kerstcruises
3 dagen
Incl. ontbijt

VROEGBOEK KERSTDEAL 🎅 Minicruise langs de betoverende Rijnvallei in kerstsfeer van Keulen naar Rüdesheim en Koblenz o.b.v. volpension of all-inclusive

DCS Amethyst Classic
Keulen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Welkomstcocktail
  • Soep bij de inscheping
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks uitgebreide lunch
  • Koffie en thee met gebak in de middag
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Afscheidscocktail
  • Ook te boeken o.b.v. all-inclusive: inclusief drankenpakket
  • Dagelijks live muziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Inclusief havengelden en tax
  • Vertrek vanaf Keulen
Zo ziet je reis er uit

Dag 1: inscheping Keulen

Je reist vandaag op eigen gelegenheid naar Keulen, vanwaar het schip vertrekt. Voor die tijd kun je Keulen nog gaan verkennen. Keulen is een bruisende stad aan de oevers van de Rijn en betovert bezoekers met zijn rijke geschiedenis, indrukwekkende architectuur en levendige sfeer. Ontdek de majestueuze Dom van Keulen, struin door de sfeervolle straten van de oude binnenstad en geniet van een verfrissend Kölsch-biertje in een gezellige biergarten. Ook een leuke plek is de Hohenzollernbrug. Hier wordt een fascinerend uitzicht geboden met duizenden 'liefdessloten'. Verzegel je liefde door jullie namen op een hangslotje te schrijven en deze aan de brug vast te maken.
Om 14.00 uur kun je inschepen op de DCS Amethyst Classic en je alvast installeren in je hut. Om 15.00 uur zal het schip Keulen verlaten om op weg te gaan naar je volgende bestemming.

Dag 2: Rüdesheim
Je komt aan om 06.00 uur en vertrek weer om 12.00 uur

Om 06.00 uur meer je aan in Rüdesheim. Geniet van een heerlijk ontbijt aan boord voordat je het schip verlaat, maar wees wel op tijd deze ochtend, want om 12.00 uur zul je Rüdesheim al weer verlaten.
Rüdesheim is een charmant stadje dat bekend staat om zijn schilderachtige wijngaarden, historische straatjes en gezellige wijnkelders. Verken de pittoreske Drosselgasse, proef lokale wijnen in traditionele tavernes en geniet van adembenemende uitzichten op de rivier.

Optionele excursie à € 39,00 per persoon:
Indien gewenst kun je een excursie bijboeken waarbij je een georganiseerde wandeling door Rüdesheim hebt, inclusief een wijnproeverij.

Dag 2: Koblenz
Je komt aan om 16.00 uur en vertrek weer om 21.30 uur

Om 16.00 uur bereik je Koblenz. Je proeft gelijk de sfeer, het wordt schemer en de sfeervolle kerstverlichting licht deze prachtige stad op. Koblenz, gehuld in kerstsfeer tijdens de adventsperiode, betovert je met zijn prachtig versierde pleinen, fonkelende kerstmarkten en warme ambiance. Verken de sfeervolle straten, bewonder de traditionele ambachten en geniet van heerlijke lekkernijen zoals glühwein en hartige snacks. Met zijn betoverende kerstmarkten en feestelijke sfeer is Koblenz de perfecte bestemming voor een magische winterse uitstap.

Optionele excursie à € 29,00 per persoon:
Indien gewenst kun je een excursie bijboeken waarbij je een georganiseerde wandeling door Koblenz hebt, inclusief een bezoek aan de kerstmarkt.

Dag 3: Keulen
Je komt aan om 06.00 uur

Deze ochtend zit je reis er al weer op. Geniet nog even lekker van je ontbijt aan boord, waarna je het schip zal verlaten en weer huiswaarts keert. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de prachtige Domstad Keulen nog te ontdekken of hier de prachtige kerstmarkt te bezoeken.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
DCS Amethyst Classic
Rheinhafen Keulen,
Keulen, Duitsland
Kaart
Rheinhafen Keulen, Keulen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Amethyst Classic van DCS is een stijlvol rivierschip met moderne voorzieningen. Het schip heeft een gedeeltelijke renovatie ondergaan, waardoor het schip een nog modernere uitstraling heeft. Door de persoonlijke service aan boord zal je je verblijf als erg comfortabel ervaren. Alle hutten zijn buitenhutten, van waaruit je kunt genieten van een fantastisch uitzicht. In het restaurant op het deck kun je terecht voor heerlijke maaltijden en verwen je jezelf met culinaire hoogstandjes. Ontspan met een kopje koffie en een goed boek in de leeshoek op het bovendek of geniet in de bar van het schitterende uitzicht over het voorbijtrekkende landschap. In de spa op het hoofddek kun je terecht voor ontspanning en wordt je van top tot teen verwend. Ontsnap even aan de dagelijkse drukte terwijl je geniet van een rustgevende omgeving en ontspan in het bubbelbad. Wi-Fi is beschikbaar tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden.
  • Voertaal van deze Cruise is Duits.
  • Wi-Fi is tegen betaling.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro